VEELGESTELDE VRAGEN BRUIDSREPORTAGE

alice_jonathan (75 of 93)

Hoeveel foto's ontvangen wij van de bruiloft?

Jullie mogen uitgaan van ongeveer 30 bewerkte foto’s per uur fotografie. Dus bij 8 uur bruidsreportage zullen het ongeveer 240 bewerkte foto’s zijn.

Om onze kwaliteit te waarborgen leveren we geen onbewerkte beelden. Jullie mogen er van uitgaan dat we met zorg de beste selectie van jullie dag gemaakt hebben. Mochten jullie bijvoorbeeld extra bewerkt beeld van een dierbaar iemand of moment wensen, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Wanneer mogen wij de trouwfoto's verwachten?

Jullie ontvangen de foto’s, het albumvoorstel en de factuur allemaal tegelijk, ongeveer vier weken na het huwelijk.

In welke kwaliteit ontvangen we de foto's?

Jullie ontvangen de bewerkte bruidsfotografie in de hoogste kwaliteit, volledige resolutie.

Hoe ontvangen we de trouwfotografie?

Jullie ontvangen een persoonlijke online gallery, waar jullie met 1 druk op de knop alle trouwfoto’s kunnen downloaden of delen met familie.

Eten jullie mee met het avondeten?

Ik ben altijd erg dankbaar als er aan mij is gedacht op de trouwdag, maar ik neem anders net zo lief zelf eten mee. Geen probleem!

Hoe werkt het met betaling?

De factuur met de bruidsfotografie kosten wordt verstuurd tegelijk met de trouwbeelden, dus ongeveer drie weken na de bruiloft.

Wat gebeurt er als de bruidsfotograaf ziek is?

Dat is een goede vraag, het is gelukkig nog nooit voorgekomen. Maar mocht dat gebeuren, dan hebben we nog een heel netwerk aan kwalitatief en financieel vergelijkbare trouwfotografen die voor ons zouden kunnen inspringen.

De selectie en nabewerking van de bruidsreportage zal nog steeds door ons gebeuren, evenals het ontwerp en de productie van het trouwalbum.

Jullie unieke dag om nooit te vergeten

Hebben jullie speciale wensen of vragen dan zijn we daar erg benieuwd naar.

CONTACT ONS

ALLES IS MOGELIJK

Underneath the Apple Tree 9.9 out of 46 reviews