geen verrassingen achteraf

helder

& oprecht

Onze trouwreportage tarieven zijn inclusief btw, nabewerking en levering van ongeveer 40 trouwfoto's per uur fotografie.

tarieven (incl. btw)

STARTTARIEF

01.

€1846,-

Onze basis omvat 8 uur fotografie, 40 bewerkte foto's per uur, een eigen online gallery en kennismaking. De reiskosten zijn €0,30/km.

extra uren

02.

€150,- per uur

Elk extra uur dat jullie ons boeken tel je er simpelweg ons uurtarief bij op. Jullie ontvangen uiteraard 40 bewerkte foto's per uur extra.

trouwalbum

03.

25x25 cm €388,-

30x30 cm €478,-

Wanneer jullie een trouwalbum wensen dan gaan we voor jullie aan de slag! Jullie kunnen kiezen uit een 25x25 cm of 30x30 cm trouwalbum.

VEELGESTELDE VRAGEN

02.

01.

Wanneer mogen wij de trouwfoto’s verwachten?

In welke kwaliteit ontvangen we de foto's?

Jullie ontvangen de bewerkte bruidsfotografie in de hoogste kwaliteit jpg, volledige resolutie. Eventueel zijn de foto's ook in RAW te kopen voor een meerprijs van €747.

Jullie ontvangen de foto’s en de factuur ongeveer vier weken na het huwelijk.

04.

03.

Hoe ontvangen we de trouwfotografie?

Eet je mee met het avondeten?

Ik ben altijd erg dankbaar als er aan mij is gedacht op de trouwdag, maar ik neem anders net zo lief zelf eten mee. Geen probleem!

Jullie ontvangen een persoonlijke online gallery, waar jullie met 1 druk op de knop alle trouwfoto’s kunnen downloaden of delen met familie.

06.

05.

Wat gebeurt er als de bruidsfotograaf ziek is?

Hoe werkt het met de betaling?

Dat is een goede vraag, het is gelukkig nog nooit voorgekomen. Maar mocht dat gebeuren, dan hebben we nog een heel netwerk aan kwalitatief en financieel vergelijkbare trouwfotografen die voor ons zouden kunnen inspringen.

De selectie en nabewerking van de bruidsreportage zal nog steeds door ons gebeuren, evenals het ontwerp en de productie van het trouwalbum.

De factuur met de bruidsfotografie kosten wordt verstuurd tegelijk met de trouwbeelden, dus ongeveer drie weken na de bruiloft.

Jullie unieke dag om nooit te vergeten

Hebben jullie speciale wensen of vragen dan zijn we daar erg benieuwd naar.

CONTACT