Naast jullie herinneringen

is het album datgene

wat blijft

Onze albums

II.

I.

III.

LAY FLAT

ONTWERP

Mogelijkheden

De pagina's van het album vallen plat open waardoor de foto's prachtig uitkomen.

Met alle liefde tonen we de verschillende album opties tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jullie ontvangen altijd een professioneel vormgegeven album van jullie huwelijk.

Luxe Album

Onze luxe albums hebben een stijlvolle linnen kaft waar jullie namen in liggen met diepdruk. Ze zijn handgebonden en het dikke papier zorgt ervoor dat de pagina's plat openvouwen waardoor jullie trouwfoto's prachtig uitkomen. Het album komt in een bijpassende doos afgewerkt met linnen en hout.

Onze professionele ontwerpster maakt een albumvoorstel die jullie (bij een 25x25cm of 30x30 album) kunnen aanpassen, dan is het album helemaal naar wens en kunnen jullie echt nagenieten van de trouwreportage van jullie unieke dag.

Er is altijd een 20×15 album met 10 pagina’s inbegrepen in het fotografie tarief, deze is op te waarderen naar een 25×25cm album voor €388,-.

ALtijd een optie die bij jullie past

20x15 album - een speciale verrassing

Wanneer jullie geen 25×25 of 30×30 trouwalbum wensen, ontvangen jullie het 20×15 album met verrassende inhoud. Zo kunnen jullie jullie bruiloft toch herbeleven.

Het gratis 20×15 album heeft dezelfde prachtige lay-flat pagina’s als haar grote broer. Er zitten standaard 10 pagina’s in. Hierin zal jullie huwelijksreportage van begin tot eind in geplaatst worden. Omdat dit een kado’tje is van ons, is er helaas geen aanpassing mogelijk op het ontwerp. Jullie ontvangen het album binnen 7 weken na jullie huwelijk bij jullie thuis.

25x25 of 30x30 album - Groter & uitgebreider

Wensen jullie een uitgebreider album van jullie huwelijk? Dan is het 25x25cm album voor €388,- de oplossing.

Het formaat is niet alleen groter er zitten ook meer pagina’s in. Het aantal pagina’s van het boek hangt samen met het aantal uur fotografie. Per uur ontvangen jullie ongeveer 6 pagina’s in het trouwalbum, met een maximum van 100 pagina’s.

Meer pagina’s zijn bij te bestellen voor €10 per twee pagina’s.

Willen jullie een nog grotere impact maken met de foto’s? Dan bestaat er de mogelijkheid om nog een maatje groter te gaan, namelijk 30x30cm voor €478.

Onze vormgeefster presenteert jullie online het unieke album. Jullie bladeren dan digitaal door jullie toekomstige trouwalbum en kunnen maximaal in twee rondes aanpassingen doorgeven. Op deze manier zorgen we ervoor dat het album helemaal naar wens is. Wanneer jullie tevreden zijn ontvangen jullie binnen 3 weken op een adres naar keuze het album.

Let op: het gratis 20×15cm album komt te vervallen bij de keuze voor het 25x25cm of 30x30cm album.

ouderalbum

Het ouderalbum is een bijzondere verrassing om jullie ouders of getuigen cadeau te geven. We bieden 20×20 replica’s van het grote trouwalbum aan voor €198,-.

Het album is een formaatje kleiner, maar is verder hetzelfde in alle opzichten. Dezelfde layout, aantal pagina’s en kwaliteit. De opbergdoos van het ouderalbum is niet inbegrepen in de prijs en is los bij te bestellen voor €55.

Alle albums worden in één keer besteld en naar jullie eigen adres verstuurd. Omdat het een replica is bestaat er helaas geen mogelijkheid om dit album aan te passen.